Veel spanningsklachten verzamelen zich in het bovenlichaam (hoofd, nek, schouders, borst), veel piekeren en zorgen zorgt voor spanning in je hoofd en gezicht en kan je zelfs hoofdpijn bezorgen. Denk maar eens aan de fronsrimpel tussen je ogen, zonder dat je het door hebt span je je gezicht vaak aan. De kaken worden vaak op elkaar geklemd waardoor ook dit vaak een spanningsgebied is.

In onze haastige maatschappij moeten we overal aan denken en maken onze gedachten overuren. Het vele computerwerk zorgt voor een verkeerde houding; schouders worden opgetrokken en de borst heeft weinig ruimte om goed te kunnen ademen waardoor we oppervlakkig gaan ademen, hierdoor ontstaan vaak stressblokkades in schouders en nek. Vaak weten we niet eens meer hoe ont-spanning aanvoelt in dit gebied.

Om deze redenen bied ik de Oosterse Hoofdmassage aan. Naast de uitgebreide massage van hoofd en gezicht komen ook de handen, armen, nek, borst en schouders aan de beurt. Wanneer je de spanning uit dit gebied voelt wegvloeien geeft dit een enorme verlichting van lichaam én geest. Ik behandeltijdens de massage specifieke punten en meridianen die de geest tot rust brengen en je Hart doen ontspannen.

De massage vind plaats op een grote massagemat, je draagt makkelijk zittende kleding en wordt toegedekt met een warme deken, op de achtergrond hoor je rustgevende klanken en ruik je de geur van ontspannende etherische olie.

Deze fijne massage duurt 45 minuten

Kosten € 45,-