Nieuwe Praktijkruimte!

Het pand waar mijn praktijk momenteel gevestigd is gekocht en zal afgebroken worden waarna er appartementen gebouwd zullen worden. Dit was best schokkend nieuws toen ik dit eind 2019 te horen kreeg. Het is zo’n fijne plek! Zo sfeervol, goede energie en lekker in het centrum. Bijna 10 jaar heb ik hier met zoveel plezier gewerkt en ook mijn cliënten vonden dit een hele fijne praktijkruimte. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe plek, wat nog niet zo makkelijk bleek te zijn! Het moet een plek zijn wat sfeervol is, een ‘geborgen’ gevoel geeft, groot genoeg, betaalbaar etc. Ik heb veel ruimtes bekeken maar overal was wel iets wat niet helemaal aan mijn eisen voldeed.

Ik bleef positief want ik geloof als je vertrouwen hebt, én je je aandacht richt op wat je wenst,  het juiste vanzelf op je pad komt..

Maar de tijd begon te dringen want ik had tot 30 september dit jaar de tijd. Net toen de moed me wat in de schoenen begon te zakken kwam er tóch een mooie ruimte op mijn pad! Vanaf 21 september zal mijn praktijk twee weken gesloten zijn i.v.m. de verhuizing en vanaf 5 oktober is iedereen welkom in mijn mooie nieuwe ruimte op de Stationsstraat 4a in Heerenveen.