Praktijkruimte te huur!

Ik heb een hele fijne praktijkruimte in het centrum van Heerenveen waar ik met veel plezier Shiatsu massages geef. Omdat ik hier niet fulltime aanwezig ben is het mogelijk om mijn praktijkruimte te huren per dagdeel of per dag of weekend. Mocht je voor vast ruimte zoeken voor een bepaalde dag(en) dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het zou mooi zijn als onze vakgebieden een mooie aanvulling op elkaar zijn maar dit hoeft natuurlijk niet. De ruimte is geschikt voor massage, coaching, workshops, cursussen (kleine groepjes) etc. Mijn praktijk bestaat uit een behandelruimte, een aparte (intake)-ruimte, keukentje, berging, kleine wachtkamer, toilet en berging.

Heb je interesse, vragen of wil je graag komen kijken neem dan gerust contact met mij op.

×

Welkom om mijn site!

Klik hier om een bericht te sturen via Whatsapp of stuur  een email naar; info@ymqi.nl

× Hoe kan ik u helpen?